3 gedachten over “Joyful Singers van start

 1. Het was heerlijk om met zo’n grote enthousiaste groep mensen te mogen en kunnen zingen. Vooral het lied The Prayer instuderen gaf mij een ontzettende boost. Hopelijk raken nog meer mensen enthousiast door dit gezellige koor

 2. Jammer dat (zo te zien) de dirigent zelf speelt
  i.p.v. muzikanten zodat hij niet kan dirigeren.
  Het zou toch leuker zijn dat met life muziek de muzikanten zich in hun hobby kunnen laten doen gelden en een dirigent zijn handen vrij heeft.

  1. Beste William,

   Dank voor jouw reactie. Voor wat betreft het handenvrij zijn van de dirigent, daar heb je natuurlijk helemaal gelijk. Daarom maken wij tijdens uitvoeringen en de voorgaande generale repetitie gebruik van een aparte pianist als begeleider van het koor. Tijdens de reguliere repetities, waar liederen per partij en als koor gezamenlijk worden ingestudeerd, speelt onze dirigent Warner, tevens professioneel pianist en organist, op piano. Als je eens mee wilt maken hoe dit in zijn werk gaat, ben je uiteraard van harte welkom om met ons mee te zingen.

   Met muzikale groet,
   Ron Knipscheer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.