Fit & Welzijn beurs

Fit & Welzijn beurs

Zaterdag 18 mei 2019 wordt er een Fit & Welzijn beurs georganiseerd met lokale partijen. Het is een beurs voor Jong en Oud.

Een plaats waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en kennis kunnen maken met wat er te doen is in Poortugaal – Albrandswaard.

De beurs is te gast op de locatie; Basisschool CBS de Parel.

Er wordt zeer veel georganiseerd in Poortugaal maar het is niet altijd bekend dat dit gebeurd. Daar moet verandering in komen!

De organisatoren vonden het een goed idee om de krachten samen te bundelen en deze initiatieven en activiteiten meer onder de aandacht te brengen.

Dit gebeurd onder het initiatief; “Het hart van Poortugaal. De thema’s van het initiatief en de beurs zijn: Gezonde Voeding, Beweging, Integratie en tegen Vereenzaming.

Aanwezigen zijn:

Politie en de BOA’s, Welzijn Albrandswaard, de Buurt Sportcoach, het koor Joyful Singers, SV Poortugaal, Delta – Antes groep,

Winkeliers vereniging Poortugaal, Voetbalvereniging SV Poortugaal, Peuterspeelzaal de Blokkendoos, Esparanza, Raad van Kerken, Gemeentefonds

Lifestyle coaching Richard Boender, Jeweleusis, Ouderen Verenging Albrandswaard OVA, ’t Hoorhuys, Yogaschool, Ergotherapie Barendrecht,

Mondzorg praktijk Briljant, EHBO vereniging Poortugaal, De Hart stichting, Dietiek praktijk De Groene appel, BAR gemeente, Steenbreek,

Sport diëtiek Anneke Palsma, La Bona Futura Harmonie Orkest, PLUS Hofland, CBS de Parel, Het Bootcamp team, Hooge-Werf, Profila zorg

Op de beurs kunt u aan allerlei activiteiten meedoen:

Fietsen op de Duo fiets, Yoga sessie’s, kennis maken met muziekinstrumenten, een oorfilmpje laten maken, er is een springkussen, er wordt geknutseld.

Er is een demonstratie Koersbal en een Cube spel, er wordt een AED demonstratie gegeven, de snelheid van een voetbal trap kan worden gemeten.

Het is teveel om allemaal op te noemen.

En voor 300 bezoekers staat er een rijk gevulde Goodiebag klaar. Samengesteld door de partners van Het hart van Poortugaal en Het Deltaport Donatiefonds.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.